miércoles, 1 de febrero de 2012

AVÍS!!!

LA SECRETARIA GENERAL DE L’ESPORT RECOMANA LA SUSPENSIÓ DE LES ACTIVITATS FÍSIQUES I ESPORTIVES A L’AIRE LLIURE DAVANT L’ACTUALITZACIÓ DE LA FASE D’ALERTA PER NEVADES (NEUCAT).




AIXÍ DONCS, QUEDA SUSPÈS EL 34è CROS DE RUBÍ

viernes, 27 de enero de 2012

martes, 3 de enero de 2012

34è CROS DE RUBÍ

El proper 5 de febrer es celebrarà el 34è Cros de Rubí al Bosc de can Oriol. Ja estan obertes les inscripcions, en el menú de la vostra dreta teniu tota la informació.

lunes, 20 de diciembre de 2010

33è CROS ESCOLAR DE RUBÍ

El diumenge es va celebrar el 33è Cros Escolar de Rubí organitzat per l’Ajuntament i la UAR. Una de les novetats més destacades d’enguany va ser la nova sortida ubicada a la zona de llançament, fet que li va donar un aspecte més vistós al Cros. A las 9’00 hores es va donar el tret de sortida a la Cursa Open seguida de 14 curses més que van completar el programa establert. La participació de 1.400 inscrits es va repartir entre les 15 curses que estaven anunciades, destacant les curses de benjamins i pre-benjamins per la seva nombrosa participació.
La UAR va aconseguir 15 pòdiums demostrant el bon moment esportiu de la seva Escola. A la cursa Open la nostra veterana Isabel Pinheiro va quedar en tercera posició. L’organització va ser en tot moment correcte i les curses van començar amb puntualitat. La UAR va entregar 150 beques als nens i nenes que van destacar per la seva actuació al 33è Cros de Rubí. Aquesta beca consisteix en un mes gratuït a l’Escola d’Atletisme. Es van realitzar dues entregues de trofeus, una a les 10’30 hores i l’altre al finalitzar les curses. L’acte va comptar amb la presència de l’Alcaldessa Carmen García, el regidor d’esports Josep Antoni Serra i el President de la UAR Antoni Bernal. *Fotografies* *Classificacions dels pòdiums*

miércoles, 1 de diciembre de 2010

33è CROS ESCOLAR DE RUBÍ

El pròxim dia 19 de desembre es celebrarà a Rubí el cros en categoria escolar. Aquest any s’afegirà una cursa Open per als més grans. Ja estan obertes les inscripcions. Al menú de la vostra dreta trobareu tota la informació de les diferents curses. Us hi esperem!!

sábado, 26 de diciembre de 2009

La UAR aconsegueix uns grans resultats

La Unió Atlètica Rubí va aconseguir la victòria en 2 de les curses disputades, la Sheila Ramírez va vèncer en la categoria cadet femení i l’Iker Gómez en la categoria aleví masculí. A més a més, es van aconseguir diversos podis. En categoria juvenil Javier Fernández va assolir la 3a posició. En categoria infantil en Miquel Egea va entrar en 2a posició i la Laura Domingo 3a. En la categoria aleví l'Antoni Malavé va aconseguir la 3a posició i en la categoria prebenjamí, la Paula Fernández va arribar 2a. També, es van aconseguir un bon grapat de medalles. En categoria infantil l’Anna Segarra 6a i la Sonia Guerra 8a. En categoria aleví en Ferran Merino 6è, l’Andrea Arjona 7a i la Clara Egea 8a. En categoria benjamí l’Axel Badia 4rt, en Gerard Merino 7è, la Maria Blasco 6a i l’Aina Garcia 9a. I per acabar en categoria prebenjamí en Rubén Diéguez 5è. Enhorabona a tots plegats!!
Cal dir, també que la resta de participants de l’escola també van aconseguir posicions de mèrit, molts van arribar entre els 25 primers.

viernes, 25 de diciembre de 2009

BONA PARTICIPACIÓ AL 32 CROS ESCOLAR DE RUBI

Gairebé 1.100 nens i nenes van participar diumenge al 32 Cros Escolar de Rubí organitzat per l’Ajuntament de Rubí i la UAR. Des de les 9’45 que va començar la primera cursa de la categoria Juvenils i fins les 13’00 hores que van sortir els més menuts de la categoria de pre-benjamí. En total 12 curses cadascuna amb la seva distància, els guanyadors per categories van ser els següents:
1.- Sergio Vellido de C.A. Castellar (Juvenil masculí. No va haver-hi cursa femenina)
2.- Manuel Mor de Ripollet Unió Atlètica i Sheila Ramírez de l’IES La Serreta i de la UAR (Cadet masculí i femení)
3.- Marc Zuñiga de l’Infant Jesús de Barcelona i Carla Català de l’Avenç Sant Cugat (Infantil masculí i femení)
4.- Iker Gómez de Maristes Rubí i de la UAR i Paola Carmona de Ripollet Unió Atlètica(Aleví masculí i femení)
5.- Pau Godoy i Marina Súria d’Escatxics d’Agramunt (Benjamí masculí i femení)
Tots els participants van rebre una cantimplora d’alumini amb mosquetó de regal. La UAR obsequiarà als 10 primers de cada categoria amb una beca que consisteix en un mes de classes gratis a la Escola d’Atletisme.